Keurmerken

Hofleverancier

Dankzij jarenlange ervaring is Hoefnagels in 2009 door Hare Majesteit de Koningin gerechtigd tot het voeren van het predicaat Hofleverancier. Dit predicaat is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven, die niet noodzakelijkerwijs ook aan het Hof hoeven te leveren. Het gaat om bedrijven van ten minste honderd jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Koninklijke Metaalunie

Hoefnagels Safety Services is lid van de Koninklijke Metaalunie en hanteert dan ook de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden zoals die zijn uitgegeven door deze organisatie.

De Koninklijke Metaalunie is met meer dan 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in de metaal. Zij richt zich op metaalbedrijven tot ongeveer 100 werknemers in uiteenlopende sectoren.

VCA, ISO en CE

Onze monteurs zijn intern opgeleid en beschikken over de noodzakelijke certificaten, kennis en kwaliteit om de werkzaamheden op verantwoorde wijze uit te voeren. Al onze producten worden gemonteerd volgens VCA**, ISO 9001 en zijn - waar van toepassing - voorzien van een CE keurmerk.