Hoefnagels Safety Services

Hoefnagels Safety Services houdt zich bezig met het keuren en onderhouden van (brandwerende) rolschermen, rolluiken en schuifdeuren van zowel Hoefnagels Branddeuren als van andere leveranciers. Van standaard kantoor tot zeer complexe gebouwen. Veiligheid van mens en gebouw staan centraal. We werken o.a. bij luchthavens, winkels, banken, ziekenhuizen, concertgebouwen en musea.

 • Elektrische auto beïnvloed brandveiligheid parkeergarages

  Elektrische auto beïnvloed brandveiligheid parkeergarages

  Amsterdam wil auto’s die rijden op benzine of diesel verbieden vanaf 2030. Alleen uitstootvrije auto’s, zoals elektrisch aangedreven auto’s of modellen rijdend op waterstof, zijn vanaf dan nog welkom in de hoofdstad. Over de haalbaarheid van het plan werd de afgelopen dagen al veel gediscussieerd. Maar wat betekent de toename van elektrische auto’s eigenlijk voor de brandveiligheid van bestaande parkeergarages?

   

 • Keuren brandwerende deuren monumenten

  Keuren brandwerende deuren monumenten

  Elk jaar moeten brandwerende deuren en brandschermen in monumenten goed worden nagekeken en gekeurd, maar dat schiet er in de praktijk nogal eens bij in. Onderhoud vormt een sluitpost op de begroting. Toch is het geen overbodige luxe. Jaarlijks breekt er gemiddeld 33 keer brand uit in een van de rijksmonumenten. De schade is vaak aanzienlijk. In 10% van de gevallen zelfs onherstelbaar, waardoor het monument als verloren moet worden beschouwd. En dat terwijl dit soort gebouwen niet meer te vervangen zijn.

 • 5 Trends & Ontwikkelingen in brandveiligheid

  5 Trends & Ontwikkelingen in brandveiligheid

  Het nieuwe jaar is bijna een maand oud. De ideale gelegenheid om vooruit te kijken, opdat het een mooi brandveilig jaar voor u mag worden. We nemen 5 trends & ontwikkelingen met u door.

 • Wat is de status van brandveiligheid van uw pand?

  Wat is de status van brandveiligheid van uw pand?

  Brandveiligheid is een item dat vaak actueel wordt wanneer het te laat is. Overheid en verzekeraars zorgen er echter voor dat regelgeving en eisen rondom brandveiligheid steeds strenger worden. Dat is maar goed ook. Het zorgt ervoor dat mensen, dieren én panden beter worden beschermd tegen de gevaren van brand en rook. De volgende voorvallen illustreren de urgentie. 

 • Controleer uw brandveiligheidsniveau voordat het te laat is

  Controleer uw brandveiligheidsniveau voordat het te laat is

  Wat staat er vandaag op uw to-do lijstje? Brandveiligheid van uw gebouw staat er waarschijnlijk niet tussen. Het is zo’n typisch item wat pas relevant wordt als het te laat is. Wat rest is de gedachte ‘Had ik maar…’. Als u bedenkt dat 75% van de bedrijven failliet gaat na brand, zelfs wanneer ze verzekerd zijn, is het zeker een vermelding op uw to-do lijst waard. In dit artikel vertellen we waarom.

Wie zijn wij

Hoefnagels Safety Services is een zelfstandig bedrijf van de Hoefnagels Groep en richt zich op service en onderhoud.

Wij verzorgen voor u

Keuring, onderhoud, service, reparaties en aanpassingen aan brandwerende afscheidingen.

Aanschaf & Installatie

Voor de aanschaf en installatie van nieuwe rolhekken, roldeuren branddeuren- en schermen verwijzen wij u graag naar Hoefnagels.com