Hoefnagels Safety Services

Hoefnagels Safety Services houdt zich bezig met het keuren en onderhouden van (brandwerende) rolschermen, rolluiken en schuifdeuren van zowel Hoefnagels Branddeuren als van andere leveranciers. Van standaard kantoor tot zeer complexe gebouwen. Veiligheid van mens en gebouw staan centraal. We werken o.a. bij luchthavens, winkels, banken, ziekenhuizen, concertgebouwen en musea.

 • 5 Trends & Ontwikkelingen in brandveiligheid

  5 Trends & Ontwikkelingen in brandveiligheid

  Het nieuwe jaar is bijna een maand oud. De ideale gelegenheid om vooruit te kijken, opdat het een mooi brandveilig jaar voor u mag worden. We nemen 5 trends & ontwikkelingen met u door.

 • Wat is de status van brandveiligheid van uw pand?

  Wat is de status van brandveiligheid van uw pand?

  Brandveiligheid is een item dat vaak actueel wordt wanneer het te laat is. Overheid en verzekeraars zorgen er echter voor dat regelgeving en eisen rondom brandveiligheid steeds strenger worden. Dat is maar goed ook. Het zorgt ervoor dat mensen, dieren én panden beter worden beschermd tegen de gevaren van brand en rook. De volgende voorvallen illustreren de urgentie. 

 • Controleer uw brandveiligheidsniveau voordat het te laat is

  Controleer uw brandveiligheidsniveau voordat het te laat is

  Wat staat er vandaag op uw to-do lijstje? Brandveiligheid van uw gebouw staat er waarschijnlijk niet tussen. Het is zo’n typisch item wat pas relevant wordt als het te laat is. Wat rest is de gedachte ‘Had ik maar…’. Als u bedenkt dat 75% van de bedrijven failliet gaat na brand, zelfs wanneer ze verzekerd zijn, is het zeker een vermelding op uw to-do lijst waard. In dit artikel vertellen we waarom.

 • Vakbeurs Facilitair & Gebouw Beheer 2019

  Vakbeurs Facilitair & Gebouw Beheer 2019

  In het kader ‘samen staan we sterk’ staat Hoefnagels Safety Services samen met Alprokon en Protegu op de vakbeurs Facilitair & Gebouw beheer. Op 23, 24 en 25 januari 2019 vindt alweer de 21 editie plaats. De beurs staat in het teken van het delen van kennis, informatie en innovatie.

 • Fijne feestdagen en een brandveilig 2019!

  Fijne feestdagen en een brandveilig 2019!

  In verband met de feestdagen zijn we van maandag 24 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019 gesloten.Uiteraard is onze storingsdienst wel bereikbaar.

  Hoefnagels Safety Services wenst u fijne feestdagen en een brandveilig 2019!

Wie zijn wij

Hoefnagels Safety Services is een zelfstandig bedrijf van de Hoefnagels Groep en richt zich op service en onderhoud.

Wij verzorgen voor u

Keuring, onderhoud, service, reparaties en aanpassingen aan brandwerende afscheidingen.

Aanschaf & Installatie

Voor de aanschaf en installatie van nieuwe rolhekken, roldeuren branddeuren- en schermen verwijzen wij u graag naar Hoefnagels.com