Hoefnagels Safety Services

Hoefnagels Safety Services houdt zich bezig met het keuren en onderhouden van (brandwerende) rolschermen, rolluiken en schuifdeuren van zowel Hoefnagels Branddeuren als van andere leveranciers. Van standaard kantoor tot zeer complexe gebouwen. Veiligheid van mens en gebouw staan centraal. We werken o.a. bij luchthavens, winkels, banken, ziekenhuizen, concertgebouwen en musea.

 • Hoefnagels Safety Services scoort opnieuw een 8

  Hoefnagels Safety Services scoort opnieuw een 8

  Als dienstverlener hebben we service uiteraard hoog in het vaandel staan. Daarom vragen we onze klanten na een bezoek altijd of ze ons willen beoordelen. En we zijn blij te kunnen melden dat onze klanten ons opnieuw waarderen met een dikke 8. We ontvingen complimenten over onze snelle service, flexibiliteit en de kennis die onze servicemonteurs in huis hebben.

 • Verbod op smeltzekering branddeur

  Verbod op smeltzekering branddeur

  We komen het nog veelvuldig tegen, brandwerende schuifdeuren die sluiten door middel van een smeltzekering. Dat is niet alleen levensgevaarlijk, maar ook niet toegestaan. Zijn de brandwerende schuifdeuren in uw pand voorzien van een smeltzekering laat ze dan zo snel mogelijk vervangen.

 • De mensen achter Hoefnagels Safety Services: Een interview met Cees van den Broek

  De mensen achter Hoefnagels Safety Services: Een interview met Cees van den Broek

  Hij werkte nog voor ‘meneer Jan’ en ‘meneer Kees’, daarna voor hun zonen Ad en Cees en nu voor Gijs en Rolf. Mogen wij  u voorstellen aan Cees van den Broek. Ruim 30 jaar geleden begon hij zijn carrière bij Hoefnagels, tegenwoordig is hij actief als Service Coördinator bij Hoefnagels Safety Services.

 • Goedkoop blijkt duurkoop bij Keuring Branddeuren

  Goedkoop blijkt duurkoop bij Keuring Branddeuren

  Branddeuren en brandschermen vallen onder de brandveiligheidsvoorzieningen. Ze dienen jaarlijks te worden onderhouden en gekeurd om er zeker van te zijn dat ze in geval van calamiteiten optimaal functioneren. Keuren, onderhouden en repareren is een taak voor vakspecialisten. Goedkoop blijkt uiteindelijk vaak duurkoop. Waarom wordt duidelijk in deze klantcase.

 • Elektrische auto beïnvloed brandveiligheid parkeergarages

  Elektrische auto beïnvloed brandveiligheid parkeergarages

  Amsterdam wil auto’s die rijden op benzine of diesel verbieden vanaf 2030. Alleen uitstootvrije auto’s, zoals elektrisch aangedreven auto’s of modellen rijdend op waterstof, zijn vanaf dan nog welkom in de hoofdstad. Over de haalbaarheid van het plan werd de afgelopen dagen al veel gediscussieerd. Maar wat betekent de toename van elektrische auto’s eigenlijk voor de brandveiligheid van bestaande parkeergarages?

   

 • Keuren brandwerende deuren monumenten

  Keuren brandwerende deuren monumenten

  Elk jaar moeten brandwerende deuren en brandschermen in monumenten goed worden nagekeken en gekeurd, maar dat schiet er in de praktijk nogal eens bij in. Onderhoud vormt een sluitpost op de begroting. Toch is het geen overbodige luxe. Jaarlijks breekt er gemiddeld 33 keer brand uit in een van de rijksmonumenten. De schade is vaak aanzienlijk. In 10% van de gevallen zelfs onherstelbaar, waardoor het monument als verloren moet worden beschouwd. En dat terwijl dit soort gebouwen niet meer te vervangen zijn.

Wie zijn wij

Hoefnagels Safety Services is een zelfstandig bedrijf van de Hoefnagels Groep en richt zich op service en onderhoud.

Wij verzorgen voor u

Keuring, onderhoud, service, reparaties en aanpassingen aan brandwerende afscheidingen.

Aanschaf & Installatie

Voor de aanschaf en installatie van nieuwe rolhekken, roldeuren branddeuren- en schermen verwijzen wij u graag naar Hoefnagels.com